Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Ostrava, příspěvková organizace

ES | EN | CS

facebookyoutube

Studentský klub KPZ

Žáci využívají klubovnu ve volných hodinách, připravují se na další vyučování, odpočívají, povídají si, mohou využít přístupný internet, zahrát si stolní fotbálek a stolní hry.

Aktivity ve studentském klubu koordinuje klubová rada složená z vedoucího klubu, předsedy, místopředsedy a vedoucích jednotlivých sekcí, která se schází 1x za 14 dní.

Studentský klub ve škole vznikl na základě úspěšně vypracovaného a schváleného projektu již ve 2. pololetí školního roku 2004/2005. Na projektu pracovali pod vedením Mgr. Skybové a Mgr. Prívarové žáci, které přivedl zájem o využití volného času a možnost jeho samostatného organizování a naplňování. Zřizovatelem klubu se po vzájemné dohodě stalo Sdružení rodičů a příznivců gymnázia, které je také významným sponzorem klubové činnosti a jeho zařízení.

Pro žáky je připraven program volného času podle jejich zájmu, kterého se zúčastňují pravidelně. Je rozvržený do sekcí: sportovní, turistické, ekologické, počítačové, literární a dramatické. Jednotlivé sekce vedou studenti a pedagogové. V rámci sekcí se organizují turnaje, besedy, výjezdy, vydávání časopisu Ekolist, soutěže a pravidelná setkávání. V rámci spolupráce s jinou organizací se v naší klubovně setkávají členové turistického oddílu TOM HOGAN.

Cílem činnosti studentského klubu je trávit smysluplně volný čas, spolupracovat při organizování aktivit, získávat pro aktivní činnost další zájemce, sdílet společné zážitky a radost z povedené akce.

Kontakt

Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Ostrava, příspěvková organizace
Hladnovská 1332/35
710 00 Slezská Ostrava

Telefon: 596 241 073
E-mail:
Web: hladnov.cz
Č.ú.: 14639761/0100
IČ: 00 842 753
ID datové schránky: v2wyu8n